Børn DIY Hjemmelavede gaver

Hjemmelavede gaver – forvandling af børnetegninger til bamser

Hjemmelavede gaver med børn

– Dejligt personlige, hjemmelavede gaver der samtidig giver mulighed for en anden form for forevielse af de fine børnetegninger. Og så kan børnene være med i en stor del af produktionen, – så der er garanti for hyggeligt samvær.

Solvej blev to år sidste uge, og børnene har lige fået den sødeste lille kusine. Og det giver jo anledning til lidt gaveproduktion, hvilket vi fik nogle hyggelige timer til at gå med i sidste uge.

Børnene kan faktisk rigtigt godt lide at give gaver. Jeg tror nærmest, at det nogle gange er lige så spændende for dem, som når de selv får gaver. Glæden ved at give hjemmelavede gaver, som de har lagt tid og tanker i, er ret stor. Denne gang var temaet små bamser/bløde figurer.

Arbejdsgangen var som følger:

  1. Drengene tegnede en arbejdstegning for hvordan bamsen skulle se ud
  2. De valgte hvad for noget stof og pynt de ville bruge, så bamsen kunne komme til at se ud som de havde forestillet sig
  3. Sigurd broderede et ansigt på bamsen til Solvej
  4. Jeg klippede stoffet ud efter deres arbejdstegning (husk sømrum)
  5. Jeg syede bamserne sammen på maskinen (stoffet ret mod ret og vendte retsiden på bamsen ud gennem et lille hul, jeg ikke havde syet sammen)
  6. Drengene puttede fyld i bamserne (pladevat de havde revet i små stykker)
  7. Jeg syede det sidste hul sammen i hånden

…og voila! En bjørn til Solvej. En pære og en mammut til kusinen og en gulerod som Ingolf mener, han er nødt til at beholde selv:)

Hjemmelavede gaver med børn

På billederne er også vist Sigurds arbejdstegninger ved siden af den endelige bamse. Ingolfs arbejdstegninger til pæren og guleroden fik han desværre smidt ud, inden jeg fik dem reddet.

Og videreudviklingsmulighederne er mange: legemad til børnekøkkenet, puder til sofaen, julepynt og så videre. Vi kommer helt sikkert til at hygge med det igen på et tidspunkt!

Follow on Bloglovin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply