Kastanjer

Kastanje-amok

Kastanje-optur

Der har været den dejligste blå septemberhimmel, og jeg har haft endnu en på-landet-optur. En kastanje-optur.

I Storkøbenhavn er der simpelthen for høj en koncentration af børn i forhold til mængden af kastanjer.  Her på Breddam 18 viser det sig, at dét i hvert fald ikke er et problem (hvilket nedenstående graf til nørderne illustrerer…:)

Før kunne vi finde 2-3 kastanjer på vej til skole eller børnehave hvis det gik højt.  Men nu….nu har vi fået vores egen kastanjeallé! 6 kæmpestore kastanjetræer. Og den seneste uge har det bogstavligt talt væltet ned med kastanjer, så ungerne har samlet og samlet hundredvis af kastanjer. Jeg aner ikke, hvad vi skal bruge alle de kastanjer til. Vi finder nok på noget, men de synes, det har været SÅ fedt at samle.

 

kastanjer
kastanjer
kastanjer
kastanjer pr barn, by vs. land
Follow on Bloglovin

No Comments

    Leave a Reply